svečano

Maturanti dugoreške Srednje škole danas dobili svjedodžbe – Radosni, ponosni, ali i s dozom tuge ispratili ih u daljnje obrazovanje i život

Srednja škola Duga Resa i ove godine upisuje učenike u tri četverogodišnja programa - opća gimnazija, medijski i modni tehničar te finomehaničari i puškari, koji su trogodišnji obrazovni programi.


Srednja škola Duga Resa danas je organizirano u nazočnosti roditelja i prijatelja i službeno podijelila završne svjedodžbe za svojih 52-oje ovogodišnjih maturanata.

– Radosni, ponosni, ali i s dozom tuge ispratili smo danas u daljnje obrazovanje i život naše ovogodišnje maturante. Zahvalni smo što ste bili naši učenici i želimo vam sreću gdje god krenuli – poručili su iz škole.

Svjedodžbe je od svojih razrednika dobilo 27 učenika opće gimnazije, 22 učenika koji su završili obrazovanje za medijskog tehničara i troje iz smjera puškara.

Dok jedni učenici odlaze iz škole zbog završenog obrazovanja, podsjetimo da Srednja škola Duga Resa i ove godine upisuje učenike u tri četverogodišnja programa – opća gimnazija, medijski i modni tehničar te finomehaničari i puškari, koji su trogodišnji obrazovni programi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest