APEL VOZAČIMA

VIDEO Karlovački vatrogasci na intervenciju požara na A1 probili se uz pomoć presretača MUP-a: Vozači budite savjesni, možete spasiti nečiji život!

JVP grada Karlovca

Nesreća se dogodila oko 300 metara prije odmorišta Desinec, u smjeru Karlovca, neslužbeno se doznaje da su se zapalili auto i kamp-kućica, a vatra se prošila na travu i raslinje

Zbog požara koji je danas oko 12:30 sati izbio na vozilu na autocesti A1 između čvorova Donja Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru mora, o čemu je KAportal već izvijestio, promet je nakratko bio prekinut.

Nesreća se dogodila oko 300 metara prije odmorišta Desinec, u smjeru Karlovca, a neslužbeno se doznaje da su se zapalili auto i kamp-kućica, te da nema ozlijeđenih. Vatra se proširila na travu i raslinje. 

Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca na intervenciju požara automobila uspjela se probiti uz pomoć presretača MUP-a.

Ovom prilikom još jednom su apelirali na svjesnost vozače i na važnost hitnog koridora.   

– Hitni koridor spašava živote! Za prolazak interventnih vozila potrebno je stvoriti prometni koridor jer on može spasiti nečiji život. Na prometnicama s tri traka oslobađa se srednji trak tako što se vozila u srednjem traku pomaknu u desni trak i propuste interventna vozila, poručili su iz karlovačke JVP.  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest