PRAVI ODMOR

Hollywoodska glumačka elita uživa u odmoru na Jadranu, na jahti ih posjetila Karlovčanka Zrinka Cvitešić

Matija Habljak/PIXSELL

Zrinka Cvitešić došla je na jahtu jer je veže prijateljstvo s Woodyjem Harrelsonom s kojim je snimila film Lost in London.

Hollywoodska glumačka elita odmara na Jadranu na luksuznoj jahti, a jučer ih je posjetila i poznata hrvatska glumica, Karlovčanka Zrinka Cvitešić. Po pisanju medija, Chris Rock i njegova nova djevojka, glumica Lake Bell potvrdili su svoju vezu u Hrvatskoju u romatičnoj setnji Trogirom. Sada su uhvaćeni kako bezbrižno uživaju u drustvu prijatelja. 

Nakon večere u Splitu dane provode na jahti u drustvu Woodyja Harrelsona i supruge Laure Louie, Sache Barona Cohena, Davida Spadea, Larsa Ulricha i supruge, poznatog modela Jessice Miller, te poznatog menadžera Guya Osearyja. 

Poznati komičari i glumci inače su poznati po zajedničkom ljetovanju još iz 2018. godine od kada redovito zajedno ljetuju i rade zajedničke selfije. Matthew McConaughey, nakon par dana provedenih u Istri, pridružio se prijateljima na jahti. Poznatim putnicima na brodu su se pridružili gosti koje su srdačno dočekali te s njima nastavili putovanje. Zrinka Cvitešić došla je na jahtu jer je veže prijateljstvo s Woodyjem Harrelsonom s kojim je snimila film Lost in London. 

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest