Premijera “Velikog pužovanja” oduševila mališane, ali i odrasle – pogledajte je i u nedjelju u 11 sati

Premijere u Gradskom kazalištu Zorin dom sve su više važan društveni događaj, kojeg malo tko želi propustiti. Tako je bilo i s premijerom “Velikog pužovanja”, za koju se ne može reći ništa novo – no, to je dobra vijest. Prepun Zorin dom, oduševljena publika, duge ovacije po završetku predstave, zadovoljstvo glumaca i publike.

Autorica “Velikog pužovanja” je Petra Cicvarić, koja u predstavi, koju je režirao Peđa Gvozdić, i glumi uz Ninu Pavlekovića i Vanju Gvozdića. Glazbu je napisao Damir Šimunović, a lutke izradila Osječanka Ria Trdin. “Veliko pužovanje” lutkarska je priča o dva puža, supružnicima, čiji san prekida nevina igra jedne djevojčice koja, ne želeći nikakvo zlo, premješta muškog puža daleko od njegove sup(r)užnice.

Puž se budi na nepoznatom mjestu, na vrućem asfaltu. Ubrzo saznaje da je premješten sa svog prirodnog staništa u grad. Brinući za svoju dragu, on odlučuje vratiti joj se što prije, prije završetka dana jer je njoj baš danas rođendan. I tu počinje puževo putovanje….

Oduševljenje najmlađih posjetitelja Zorin doma najbolja je kritika, no predstava je jednako osvojila i odrasle. Ako ste propustili premijeru, “Veliko pužovanje” mogli ste pogledati i danas ujutro, a na rasporedu je i u nedjelju u 11 sati u sklopu “Vikend matineja”. Tijekom tjedna, pak, organizirane su i posebne predstave za karlovačke mališane.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest