TURISTIČKE NAGRADE

Priznanja za TZ i Kamat Adventure – Ivanjski krijesovi u pet naj manifestacija 2022., nagrada i za “pivsku potragu”

Najstarija karlovačka manifestacija uvrštena je među pet najboljih u kategoriji Kultura i tradicija u 2022. godini.

Turistička zajednica grada Karlovca  dobitnik je tradicionalne nacionalne godišnje nagrade Simply the Best za organizaciju manifestacije Ivanjski krijes. Najstarija karlovačka manifestacija uvrštena je među pet najboljih u kategoriji Kultura i tradicija u 2022. godini.

Ovu nagradu za  kvalitetu i razvoj manifestacije koja svojim sadržajima njeguje kulturu i tradiciju života lokalne zajednice te unapređuje atraktivnost turističke ponude destinacije tradicionalno dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija i Turistička burza PUT. Nagradu je preuzela direktorica TZ grada Karlovca Marina Burić na prigodnoj svečanosti u Velikoj Gorici u okviru programa 23. međunarodne poslovno turističke burze.

Na istoj svečanosti nagradu za suradnju s lokalnom zajednicom i kreativno oblikovanje tematskih sadržaja i programa koji značajno upotpunjuju turističku ponudu destinacije dobila je i karlovačka turistička agencija KAMAT ADVENTURE Travel za organizaciju Pivske potrage u okviru aktivnosti Turističke zajednice “Na pivo u Karlovac”.

Ovu je nagradu ispred agencije KAMAT Adventure primio vlasnik Matija Pievac.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest