NAJDOKTORI

Pacijenti i ove godine birali najbolje liječnike u Hrvatskoj – među njima se nalazi i sedmero liječnika i liječnica iz Karlovca

Karlovčani mogu biti najmirniji zatreba li im pomoć abdominalnog kirurga, jer čak su dvojica među najboljima.

Portal najdoktor.com objavio je devetu godinu zaredom popis najboljih liječnika i liječnica u Hrvatskoj – po izboru pacijenata. Lista je sastavljena isključivo na temelju iskustava pacijenata, što je najvjerojatnije i najrealnija moguća ocjena nečijeg rada. 

Kriteriji su, uz ukupnu ocjenu, bili ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir). Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Među najboljima za 2022. godinu je i sedmero liječnika iz Karlovačke županije, svi iz Karlovca, dok iz ostatka županije nažalost nitko nije dobio baš posve nepodijeljenu podršku pacijenata.

Kao i prošle godine, Karlovčani čini se mogu biti najmirniji zatreba li im, zlu ne trebalo – abdominalni kirurg. Naime, po izboru pacijenata čak su dvojica abdominalnih kirurga besprijekorni – Dražen Tufeković i Boris Furač.

Maksimalne ocjene pacijenata dobili su i oralni kirurg Davor Brajdić, stomatologinja Hela Puljić, infektologinja Vesna Tutek, otorinolaringolog Bojan Fanfani te liječnica obiteljske medicine Sanja Brleković.

Dakako, ima još liječnika s dobrim ocjenama, ali nisu zadovoljavali broj kriterija minimalne brojke ocjena – kako stoje vaši liječnici možete i sami provjeriti na portalu Najdoktor, a ako ste njima zadovoljni možete i ostaviti ocjenu, kako bi se i oni, smatrate li ih takvima, našli među najboljima!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest