U kući kod Barilovića pronađeno tijelo Tone Ispod Groblja, policija istražuje radi li se o nasilnoj smrti

Subota se nastavlja kako je i počela, novom tragedijom. Policija je ponovo u akciji, ovog puta istražuje sumnjivu smrt u obiteljskoj kući u Barilovićkom Cerovcu.

Tamo je, naime, u 13 sati pronađeno mrtvo tijelo 83-godišnjeg muškarca. KAportal doznaje da se radi o Antunu Mihaliću, kojega malotko u okolici zna po imenu i prezimenu, ali ga zato po nadimku Tone Ispod Groblja znaju svi.

S obzirom da nije posve jasno radi li se o prirodnoj ili nasilnoj smrti, u tijeku je istraga kako bi se utvrdile sve okolnosti, odnosno kako je smrt nastupila. Beživotno tijelo pronašao je član šire obitelji, koji ga je povremeno obilazio.

Tone je poznat kao dugokosi dobrodušni osobenjak, čitav je život živio sam u skromnom kućerku, a provodio ga je kao pustolov barilovićkim selima. Nije bilo seoske svadbe u posljednjih šest, sedam desetljeća na kojoj nije bio, pogotovo kada su se svadbene svečanosti održavale u domovima DVD-a, a također nije propuštao ni sprovode, a pogotovo ne proštenja i ostale pučke zabave. Znao je sve o svakom, čitava obiteljska stabla recitirao je napamet.

Posljednjih godina bio je narušena zdravlja, ali se nije odrekao svojih životnih filozofija. Teško je i zamisliti da bi dobrodušnom Toni netko učinio nešto nažao, pa je vjerojatno umro prirodnom smrću. Ipak, to će trebati potvrditi i policijska istraga.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest