Rezime sulude noćne akcije bušenja guma – stradalo 20 osobnih automobila, četiri autobusa i jedan kombi

Gume na dvadeset osobnih automobila, četiri autobusa i jednom kombi vozilu, to je rezime bezumnog vandalskog pohoda nepoznatog počinitelja ili više njih.

U noći s 4. na 5. prosinca tako je bez gume, zahvaljujući divljaku naoružanom oštrim predmetom, po svemu sudeći nožem, ostao poveći broj stanara u karlovačkoj gradskoj četvrti Zvijezda, dok policija ukupnu štetu procjenjuje na više od trideset tisuća kuna.

Zanimljivo je da je nakon Mažuranićeve obale pohod nastavljen na Autobusnom kolodvoru. Tamo su nastradala po dva autobusa Autoprometa Slunj i Autotransa, te kombi tvrtke Autobusni kolodvor.

Mnogi od oštećenih građana, ali i ostali Karlovčani koji se nakon ovakvog napada opravdano boje za svoje automobile, čekaju što će po tom pitanju učiniti policija i hoće li pronaći počinitelja.

U policiji pak navode da je “u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja okolnosti nastanka navedenih događaja”.

Nastavljaju se i krađe bicikala. Jučer su, naime, u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljene prijave 24-godišnjaka i 28-godišnjaka iz Karlovca, da im je nepoznati počinitelj dana 4. prosinca u popodnevnim satima u Karlovcu, u gradskim četvrtima “Zvijezda” i “Turanj” otuđio bicikle. Materijalna šteta je veća od četiri tisuće kuna.

KAportal.hr

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/86895/vandali-izbusili-gume-na-desetak-automobila-u-centru-karlovca/?autoplay=false&src=kaportal_hr

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/86894/vandali-izbusili-gume-na-desetak-automobila-u-karlovcu/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest