OBAVIJEST

Počinju radovi na aglomeraciji u ulici Jakšići – trajat će sljedećih dva mjeseca, a toliko će i ulica biti zatvorena za promet! Otežano zbog radova i na Donjoj Švarči i Drežniku

Matija Habljak/PIXSELL

Molimo sve sudionike u prometu na pridržavanje regulacije, a stanare u zoni radova pozivamo na suradnju te strpljenje i razumijevanje, poručuju iz ViK-a

Iz Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Karlovac javljaju kako sutra, 12. travnja izvođač započinje radove u ulici Jakšići, u sklopu projekta aglomeracije te se dionica se zatvara za sav promet, osim vozila stanara, gradilišta i interventnih službi. 

Iz ViK-a pojašnjavaju kako se u predmetnom zahvatu polažu vodoopskrbna, kanalizacijska mreža te oborinska odvodnja, a očekivano trajanje radova je dva mjeseca. 

Dodaju kako se u ulicu Donja Švarča, prije skretanja za Kovačićevo brdo također odvijaju radovi, zbog čega narednih 10-ak dana neće biti moguć ulaz u Donju Švarču iz pravca rotora, već iz smjera Udbinje.

U sklopu aglomeracije,nastavljaju se radovi i u ulici Drežnik te će od četvrtka 13. travnja započeti radovi u novom odvojku (kod kbr 77, 77A,79, 79c). Ta dionica zatvara se za sav promet, osim vozila gradilišta, stanara i interventnih službi. 

– Molimo sve sudionike u prometu na pridržavanje regulacije, a stanare u zoni radova pozivamo na suradnju te strpljenje i razumijevanje, poručuju iz ViK-a.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest