OBAVIJEST

Aglomeracija na Maloj Švarči! Sljedeći tjedan nova runda radova – trajat će do početka kolovoza

Matija Habljak/PIXSELL

Dok traju radovi vrijedi posebna regulacija prometa odnosno zabrana za sva vozila, osima vozila stanara, gradilišta i interventnih službi

Iz Vodovoda i kanalizacije d.o.o. izvijestili su upravo o odrađenim radovima, započetima te onima koji su u planu u narednom tjednu, u sklopu unaprjeđenja vodnokomunalne infrastrukture u naselju Mala Švarča.

– Položena je kanalizacijska mreža u  dijelu ulice Vinički put i Slavka Rozgaja, započeli su radovi na polaganju kanalizacije u ulici Put svetog Nikole, a u narednom tjednu izvođač je najavio otvaranje još dvije lokacije radova: ostatak ulice Vinički put te ulica Luke, poručuju iz ViK-a. 

FOTO: Vodovod i kanalizacija d.o.o. 

Dodaju kako za sve navedene dionice dok traju radovi na polaganju sanitarne kanalizacije, što će očekivano biti do 1. kolovoza ove godine vrijedi posebna regulacija prometa odnosno zabrana za sva vozila, osima vozila stanara, gradilišta i interventnih službi. 

– Obzirom se radi o uskim ulicama, gdje se zbog tehnologije izvođenja radova zauzima većina prostora, stanarima neće biti moguće u svakom trenutku prići vozilima do svojih kućanstava, ali će izvođač svaki iskop zatrpati na dnevnoj bazi te će oko 16:00 sati biti moguć neometan prolazak. Molimo za strpljenje i razumijevanje, ističu u ViK-u.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest