POČELO JE!

Uz upečatljiv svjetlosni show, tradicionalno ispijanje piva i koncert Parnog valjka svečano otvoreni 36. Dani piva

Sutra nas očekuje bogat program na Promenadi.

Uz svjetlosni show i koncertom Parnog valjka započeli su 36. Dani piva, dakako, uz tradicionalno ispijanje piva od strane uzvanika, među kojima su bili ministrica turizma i sporta RH Nikolina Brnjac, gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, županica Martina Furdek Hajdin te predstavnici Heinekena Hrvatska na čelu s predsjednicom uprave Martom Bulhak. 

O pivskoj i gastro ponudi više će riječi biti narednih dana, zasad se može reći da je velik broj Karlovčana i gostiju našeg grada, uključujući “pivski vlak” iz Zagreba, došao na otvaranje, a promenada i šančevi bili su potpuno ispunjeni na koncertu Parnog valjka. Jedan od većih bendova hrvatske pop-rock scene nastavio je s karijerom bez legendarnog Akija, a za razliku od nekih sličnih situacija novi pjevač Igor Drvenkar čak je sasvim pristojno zamijenio pjevača koji je u potpunosti obilježio ovaj bend. 

U subotu u 10 sati na rasporedu je pivska turistička tura koja kreće s Dubovca (kod Lidla), u 18 sati zabavna igra “Potraga za blagom” (okupljanje kod Edisona), a glazbeni program u 19:45 otvaraju The Belfast Food. U 21 mlade će zasigurno oduševiti Grše, a one malo starije u 22 sata Psihomodo Pop. U Gastro kutku u 17:30 svira Brown Sugar. 

(foto: Kristina Štedul Fabac / PIXSELL)

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest