NOVI BREND

Nova linija vina poznatog vinara iz Vrhovca! Rose “Marijaelena” bit će poklon županice svim mladencima

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U našoj obitelji to vam je 100 godina muke, patnje, ali i ljubavi i strasti i želje da se održi obitelj na okupu, rekao je na promociji i degustaciji vina Elvis Šoštar

Bila je 1915. godina, muškarci su bili na frontu, a Marija Šoštar organizirala je žensku berbu. Tu je tradiciju 100 godina kasnije obnovio njezin prapraunuk Elvis Šoštar. Iz ženske berbe, u ovoj obitelji koja se 5 generacija bavi vinarstvom, već niz godina nastaju kvalitetna vina.

– Ove godine izašli smo s novom linijom: Marijaelena. To je spoj imena moje praprabake i moje kćeri. U našoj obitelji to vam je 100 godina muke, patnje, ali i ljubavi i strasti i želje da se održi obitelj na okupu, rekao je na promociji i degustaciji vina Elvis Šoštar.

Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

A to je upravo i vino koje će svi mladenci dobiti od županice. Koliko se ljubavi i pažnje ulaže u sve govori i podatak da se etiketa za ovo vino osmišljavala godinu i pol, a rad je akademske slikarice Mire Kos.

 – Naši vinari iz Vrhovca i Vivodine odlično su se pozicionirali na tržištu i postali su brend i turistički proizvod. Drago mi je da će baš ovaj proizvod ubuduće dobivati svi vjenčani parovi, kao znak pažnje. Danas je Valentinovo, ali je i prvi dan korizme. Brak se temelji na ljubavi, ali može opstati samo uz puno odricanja i razumijevanja, rekla je županica Martina Furdek Hajdin.

Inače, u Karlovačkoj županiji prošle je godine sklopljeno 435 brakova, 228 vjerskih i 207 građanskih. Danas, na Valentinovo u Matičnom uredu Karlovac vjenčali su se Jasmina i Mario. 

FOTO: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

– Bila je malo trema, ali osjećam se fantastično. Samo neka nam ostane ovako kako je sad, rekla je Jasmina. Prigodno, među prvima ovom je paru na vjenčanju čestitala županica Martina Furdek Hajdin.

– Čuvajte sreću i ljubav koju danas osjećate, neka Vas prate kroz cijeli život. Radujte se sličnostima koje vas povezuju i različitostima koje vas obogaćuju. Želim Vam zajedništvo ispunjeno razumijevanjem i međusobnim poštovanjem, život satkan od nebrojenih trenutaka radosti, topline, ljubavi i zadovoljstva, stoji u čestitki županice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest