NOVI NATJEČAJ

Državne nekretnine objavile natječaj za zakup poslovnih prostora! U ponudi i jedan u centru Karlovca, koji do sada nije bio oglašavan

Državne nekretnine d.o.o.

Nalazi se na Trgu bana Petra Zrinskog 5, u prizemlju ulične zgrade nasuprot karlovačkog Korza, površine 80,30 kvadrata. Početna mjesečna zakupnina iznos 479, 59 eura

U subotu je raspisan novi natječaj Državnih nekretnina za zakup 33 poslovna prostora u 11 gradova u Hrvatskoj. Prostori se daju u zakup u viđenom stanju na vrijeme od deset godina uz oslobođenje od plaćanja zakupnine prvih mjesec dana od solemnizacije ugovora. 

Od 33 poslovna prostora, u Zagrebu se u zakup daje njih 20, dok se preostali mogu zakupiti u Iloku, Osijeku, Matuljia, Rijeci, Puli, Cresu, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku i Karlovcu. 

Lokacijom su naravno najzanimljivija dva poslovna prostora u centru Zagreba i Dubrovnika. U pješačkoj zoni zagrebačke Gajeve ulice u zakup se daje poslovni prostor površine 44 četvorna metra, a početna mu je zakupnina po četvornom metru 25,70 eura odnosno 1136,45 eura mjesečno.

Početna zakupnina u dubrovačkoj ulici Od Puča 20 paralelnoj sa Stradunom, za površinom manju poslovni prostor od desetak četvornih metara, iznosi 800 eura ili 75,76 eura po četvornom metru. 

Poslovni prostor u središtu grada daje se u zakup i u Karlovcu i do sada nije bio oglašavan.

Foto: Državne nekretnine d.o.o.

Nalazi se na Trgu bana Petra Zrinskog 5, u prizemlju ulične zgrade nasuprot karlovačkog Korza, površine 80,30 kvadrata. Početna mjesečna zakupnina iznos 479, 59 eura odnosno 5,97 eura po četvornom metru. Jamčevina iznosi 1.438,77 eura.  

Pregledi poslovnih prostora započinju od utorka, 11. ožujka i traju do 15. ožujka, kada i zainteresirani zakupci mogu pogledati i onaj u Karlovcu, u vremenu od 10 do 10:30 sati. Rok za predaju ponuda je 22. ožujak do 12 sati, a najavljeno je da će isti dan biti i otvaranje ponuda. Zainteresirani ponuditelji svoje ponude mogu dostaviti na adresu Državnih nekretnina osobno ili poštom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest