OBIŠLI GRADILIŠTE

Hrvatske šume na Baniji grade novu zgradu mehaničke radionice! Investicija je vrijedna gotovo dva milijuna eura, sve gotovo do listopada

Završetak izgradnje nove mehaničke radionice Uprave šuma podružnice Karlovac se očekuje u listopadu.

U karlovačkoj gradskoj četvrti Banija Hrvatske šume grade novu zgradu mehaničke radionice UŠP Karlovac.

Gradilište su jučer obišli predsjednik uprave Hrvatskih šuma Nediljko Dujić i gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić uz člana uprave Hrvatskih šuma Antu Sabljića i domaćine voditelja UŠP Karlovac Marina Svetića, kao i upravitelja radne jedinice Mehanizacija i transport Karlovac Srećka Makića te voditelja gradilišta zaizvođača radova AB Gradnja.

– Na pola puta do završetka je  projekt izgradnje mehaničke radionice s pripadajućim skladišnim i uredskim prostorijama vrijednosti 1,9 milijuna eura, što je najveća investicija unatrag 34 godine u Upravi Šuma Karlovac, rečeno je na sastanku.

Po riječima voditelja UŠP Marina Svetića, trenutno je realizirano oko 45 posto radova, sukladno planiranoj dinamici, a završetak se očekuje u listopadu ove godine.

Predsjednik uprave Hrvatskih šuma Nediljko Dujić istaknuo je kako ova investicija garantira opstanak razvoja šumske mehanizacije i nastavka uvođenja novih šumarskih proizvodnih tehnologija u UŠP Karlovac i općenito u Hrvatskim šumama. Zadovoljstvo najavom da će nova mehanička radionica bit će dijelom i na usluzi i svim građanima Grada Karlovca i okolice iskazao je i gradonačelnik Damir Mandić. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest