Đački zimski dani – šest radionica i gledaonica filmova za najmlađe

Đački zimski dani – šest radionica i gledaonica filmova za najmlađe

Iako nema snijega, ovogodišnje zimske praznike dječaci i djevojčice karlovačkih osnovnih škola i predškolskog uzrasta mogu provesti zaista raznovrsno. Uz zabavno-kulturnu i rekreativnu ponudu (klizalište, česte kazališne predstave i dječji filmovi u kinu), mogu se već tradicionalno podružiti, zabaviti i ujedno naučiti nešto novo u sklopu manifestacije “Đački zimski dani” u Gradskoj knjižnici Ivana Gorana Kovačića. Ove godine, na rasporedu je šest radionica i jedna gledaonica.

Četiri radionice počinju već sutra, u srijedu 2. siječnja. Dvije kratke likovno-kreativne radionice potrajat će od 2. do 4. siječnja, riječ je o “Snježnoj čaroliji” na koju mališani mogu doći od 10 do 11.30 sati, a vodi je Dubravka Vaštuka, te o “Zimskoj bajci”, koja se odvija od 16 do 17 sati, pod vodstvom Marijane Keranović. Dvije radionice trajat će dulje, od 2. do 4. te od 7. do 11. siječnja. U tim terminima trajat će edukativna radionica šaha (od 10 do 12 sati pod vodstvom Aleksandra Grudića) te kreativna radionica pod vodstvom Tatjane Basar “Razigrani češerići” (od 2. do 4. siječnja u terminu od 17 do 18 sati, a od 7. do 11. siječnja u terminu od 11 do 12 sati).

Od 7. do 10. siječnja dječaci i djevojčice mogu sudjelovati na kreativnoj radionici “Hvatači snova” (od 17 do 18.30 sati pod vodstvom Gabrijele Jakšić), a istim danima u knjižnici je i gledaonica filmova za djecu koje su odabrale Astrid Grobenski-Radetić i Danijela Čavlović, a mališani ih mogu pogledati od 15 sati.

Napokon, subotom, odnosno 5. i 12. siječnja, od 10 do 12.30 sati Zvonko Bednjanec vodi edukativnu radionicu misaone igre Go.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest