Kino Apolo i ovog vikenda ima bogat program – na FB-u nagradna igra, radionica…

Kino Apolo i ovog vikenda ima bogat program – na FB-u nagradna
igra, radionica…

Kino Apolo u prvom tjednu Nove, 2013. godine nastavlja s radom. Kako javlja Ksenija Sanković iz Kinokluba koji sastavlja program Apola, trenutno su aktualna čak dva nagradna natječaja na Facebook stranici Kina Apolo – https://www.facebook.com/kinoapolo?ref=ts&fref=ts.

Najavljuju i dodatni program uz projekciju filma Pet legendi u nedjelju 6. siječnja: odmah nakon same projekcije, održat ćemo i pokaznu radionicu igranog filma za mališane i one koji su zainteresirani! Predviđeno trajanje radionice je 30 minuta do sat vremena (ovisno o dinamici polaznika radionice), a na taj način dodatno želimo animirati, ujedno i educirati gledatelje o filmskoj umjetnosti.

U prvu subotu ove godine, 5. siječnja, na velikom platnu Kina Apolo prikazuje se film HOBIT: Neočekivano putovanje, u režiji slavnog Petera Jacskona, nastao prema Tolkienovim romanima. Svi znamo što je upravo u njima “my precious”, a zanima nas što je “my precious” gledateljima! Potrebno je fotografirati ono što osobi predstavlja ‘my precious’ u životu i poslati u inbox. Svaku fotografiju objavit ćemo u odvojenom albumu, a ona najkreativnija koja do četvrtka u 23.59min skupi najviše “lajkova” pobjednička je – njezin autor kao nagradu osvaja ulaznicu za film.

Dan nakon, u nedjelju 6. siječnja, na programu Kina Apolo je animirani film PET LEGENDI. I za taj film bit će dodijeljene nagrade – potrebno je kupiti ulaznicu, fotografirati ju te fotografiju ulaznice “zalijepiti” što prije na Facebook stranicu Kina Apolo. U suradnji sa McDonald’som, autor fotografije koja skupi najviše “lajkova”, osvojit će Happy Meal sa figuricama likova iz Pet legendi!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest