OBJAVIO GRAD ZAGREB

Danas u 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu doček Baby Lasagne i njegovog tima: Ponosni smo i zahvalni što su napravili

Sanjin Strukic/PIXSELL

Ponosni na njega i njegov tim, i zahvalni na svemu što su napravili! Bravo, napisali su na Facebooku u zagrebačkoj gradskoj upravi i pozvali sve da se pridruže na dočeku.

Baby Lasagna je pokupio simpatije svih i dobio najveći broj glasova publike na Eurosongu. No pobjeda je zamalo izmala jer su žiriji zemalja učesnica ipak više bili naklonjeni Švicarcu Nemu.

No Marko Purišić u mnoge je domove diljem Hrvatske proteklih dana donio ponos i sreću, te je zagrebačka gradska uprava odlučila da će njemu i njegovom timu organizirati dostojanstven doček, danas Trgu bana Jelačića od 13 sati.

– Najveći pop-kulturni uspjeh u povijesti moderne Hrvatske! Čestitamo Baby Lasagna na osvojenom 1. mjestu po glasovima publike i 2. mjestu ukupno na ovogodišnjem Eurovision Song Contest! Ponosni na njega i njegov tim, i zahvalni na svemu što su napravili! Bravo, napisali su na Facebooku i pozvali sve da se pridruže na dočeku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest