OPSADA KOCKICA

Nogometna euforija polako raste, mnogi se spremaju za Berlin! Još ima mjesta u navijačkom busu, provjerite više…

Igor Kralj/Pixsell - ilustracija

Za sve one koji nemaju ulaznice, u Berlinu će biti otvorene dvije fan zone

Nogometna euforija uoči Europskog prvenstva u nogometu raste, a svoju će kulminaciju dakako imati kad sve krene u Njemačkoj. 

Prvu i najatraktivniju utakmicu “Vatreni” igraju u Berlinu u subotu 15. lipnja i samo će sretnici imati priliku biti na olimpijskom stadionu tog dana s obzriom da su ulaznice već odavno “planule”.

No u navijačkoj atmosferi u glavnom gradu Njemačke moći ćete uživati čak i ako nemate utakmice, kaže nam Tomislav Tomas iz navijačke udruge Iznad svih. 

Udruga koju vodi ovaj Karlovčanin organizira navijački bus do Berlina koji kreće 13. lipnja. Donosimo program puta…

13.06. Polazak u večernjim satima prema Berlinu. Noćna vožnja do Berlina.

14.06. Dolazak u Berlin u ranim poslijepodnevnim satima te smještaj u Hostel (4-krevetne i 8-krevetne sobe). Preostali dio dana slobodan za razgledavanje.

15.06. Doručak. Odjava iz Hostela. Bus odlazi na dogovorenu lokaciju, a navijači se okupljaju diljem Berlina. U 18:00h utakmica Španjolska-Hrvatska. Nakon utakmice (ovisno o dogovoru) nalazimo se kod busa i polazak za Hrvatsku.

Noćna vožnja prema Zagrebu. 16.06. Dolazak u Zagreb u popodnevnim satima.

Točni termini polaska sa određenog mjesta, biti će dogovoreni te javljeni putnicima na vrijeme! CIJENA ARANŽMANA: 399 € po osobi ULAZNICE ZA UTAKMICU NISU U CIJENI!

Za sve one koji nemaju ulaznice, u Berlinu će biti otvorene  dvije fan zone, veća kod Brandenburških vrata s kapacitetom do 120 tisuća fanova, te druga kod Bundestaga (Fan zone Reichstag). 

Kontakti za rezervacije – navijaci.iznadsvih@gmail.comFacebook, Instagram.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest