FEŠTA

Uz Dan državnosti brojne aktivnosti na Vunskom polju, besplatan grah i koncert, kao i ulaz u Muzej Domovinskog rata na Turnju

Podjela graha za građane predviđena je za 14 sati, a u večernjim satima nastupit će Ivan Zak.

I ove godine Karlovačka županija, Grad Karlovac i braniteljske udruge organiziraju proslavu Dana državnosti i Dana hrvatskih branitelja Karlovačke županije te Dana Hrvatske kopnene vojske, uz bogat program na Vunskom polju.

Tako će braniteljske udruge imati niz sportskih aktivnosti, policija, HGSS, vatrogasci i Zavod za hitnu medicinu Karlovačke županije održat će pokazne vježbe, a kulturno umjetnička društva također su pripremila bogat program.

Podjela graha za građane predviđena je za 14 sati, a u večernjim satima nastupit će Ivan Zak.

Također, cijeli dan bit će besplatan ulaz u Muzej Domovinskoga rata na Turnju, istaknuto je na koferenciji za novinare održanoj u Uredu županice.

“Pozivamo sve građane da ovaj dan provedemo zajedno i u druženju s hrvatskim braniteljima. Možemo biti ponosni na sve ono što smo postigli, a ovaj dan je i prilika da djeca i mladi nauče više o tome. Ovo je tradicionalna manifestacija koju organiziramo s našim braniteljskim udrugama i hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji”, istaknula je županica Martina Furdek Hajdin.  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest