Danas i sutra tri predstave u Gradskom kazalištu Zorin dom

Danas i sutra tri predstave u Gradskom kazalištu Zorin dom

I za predstojeći vikend Gradsko kazalište Zorin dom pripremilo je tri predstave – dvije u okviru popularnog projekta “Vikend matineje”, a jednu u večernjim subotnjim satima za sve generacije.

Što se tiče predstava za najmlađe, u subotu u 11 sati klinci će moći pogledati predstavu Kazališta lutaka Zadar “Koliko je duga jedna priča”. Za predstavu će nesumnjivo vladati velik interes, jer tako je bilo i prvi puta, kada je nažalost morala biti otkazana zbog snježne mećave i nemogućnosti gostiju iz Zadra da se probiju do Karlovca. U nedjelju u 11 sati predstavit će se domaće snage, Dramski studio Zorin doma s popularnom predstavom “Jaje”.

U subotu u 20 sati, pak, u Karlovcu gostuje Šibensko kazalište s predstavom “Škrtičina”. Šibenska adaptacija Molierove komedije ne obuhvaća samo jezičnu već i kulturno-povijesnu lokalizaciju pa likovni nisu samo promijenili imena već i karakterne crte – pretvorili su se u ljude našeg podneblja i na satirički način prikazuju život i običaje Šibenika i njegovih stanovnika u 19. stoljeću.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest