Željeznička postaja u Novom centru trebala biti gotova do Božića – nisu rekli do kojeg?

Željeznička postaja u Novom centru trebala biti gotova do Božića –
nisu rekli do kojeg?

Ako su mene slagali onda sam i ja lažac jer sam preko medija prenio da će željeznička postaja u Novom centru biti otvorena za Božić. Morat ću reagirati i pitati zašto su mene obmanuli, da bih ja obmanuo lokalnu javnost, rekao je karlovački gradonačelnik Damir Jelić prije 15 dana u intervjuu za KAportal  i šaljivo dobacio kako u HŽ-u možda samo “nisu rekli za koji Božić”.

U svakom slučaju prošao je i šesti otkako su radovi na izgradnji postaje za koju su se mnogi Karlovčani, studenti i oni koji rade u Zagrebu da će im skratiti vrijeme puta. Mnogi su fakultet već odavno završili a radnici, s obzirom na situaciju, prije da su ostali bez posla nego dočekali mirovinu.

Nakon svega teško je povjerovati da je gradonačelnik povjerovao investitoru da će radovi koji su nastavljeni sredinom studenog zaista biti gotovi do Božića. Iako je u proteklih mjesec i pol bilo tek desetak snježnih i kišnih dana, nakon što su radnici ostrugali već propali dio perona, nisu nastavili posao na njegovom uređenju.

U HŽ-u će  uskoro vjerojatno odrediti novi rok, najvjerojatnije do prije lokalnih izbora, te objaviti kako su preostali još samo “radovi na ostakljivanju čelične konstrukcije uz cestu, završnom uređenju perona, spajanje grijanja stubišta, montaži rasvjetnih tijela, dojavi požara, te ispitivanje instalacija i čišćenju okoliša”.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest