Uz filmove ovaj vikend i besplatno klizanje i radionica streličarstva

Uz filmove ovaj vikend i besplatno klizanje i radionica
streličarstva

U subotu  u 19 sati na programu Kina Apolo je najnoviji film o najpoznatijem tajnom agentu James Bondu – Skyfall, a kao što je najavljeno, prvih 100 gledatelja uz kupljenu ulaznicu dobili su i besplatan ulaz na klizanje na Gradskom klizalištu Sokolski dom za nedjelju 13. siječnja.

U istu tu nedjelju, s početkom u 11 sati na programu Kina Apolo je animirani film Merida Hrabra, koji je nedavno nominiran za najprestižniju filmsku nagradu Oscar u kategoriji animiranog filma. S obzirom da glavna junakinja prkosi prastarim običajima i gospodarima zemlje te je velika zaljubljenica u luk i strijelu, Kino Apolo će ugostiti Streličarski klub Dubovac čiji će članovi prije projekcije, od 10.30 sati pokazati građanima kako baratati lukom i strijelom te druge srednjovjekovne zanimljivosti.

Kao što je najavljeno, povodom projekcije uspješnice Hobit: neočekivano putovanje održane prošloga vikenda, podijeljeno je 5 romana J.R.R Tolkiena, a sretne dobitnike je izvukla Judita Franković, glavna glumica filma Sonja i bik, koji je na programu Kina Apolo u subotu 19. siječnja. Sretni dobitnici su Miroslav Maltar, Sanja Mikšić, Darijo Kučas, Željko Bezjak i Nada Paulić.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest