Novi snježni dan kaosa – parkirališta zatrpana, zimska služba na novom ispitu

Novi snježni dan kaosa – parkirališta zatrpana, zimska služba na
novom ispitu

Počeo je novi snježni dan kaosa tako da je vjerojatno da će ponovno mnogi kasniti na posao, djeca u školu, a zimska služba biti najspominjanija kod velikog broja građana. U Karlovcu je palo novih četrdesetak centimetara snijega a snijeg i dalje pada ali s puno manjim intenzitetom nego noćas.

Po izvješću Državne uprave za zaštitu i spašavanje, jučer od 16 sati zbog zimskih uvjeta zabrana je prometovanja za kamione sa prikolicama i tegljače na D1, D3, D6 i D36. D1 od Karlovca prema Zagrebu je otvorena za sve vrste vozila.

Od 19 sati zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione sa prikolicama i tegljače na A6 od Bosiljeva do Kikovice, teretna vozila se isključuju na odmorištu Vukova Gorica.

– Problem sa velikom količinom snijega na cijelom području Karlovačke županije traje cijelu noć, prema podacima iz Zimske službe Hrvatskih cesta i OKC PU Karlovačke, sve raspoložive snage su na terenu i vrše čišćenja prema prioritetima. Trenutno je na svim državnim, županijskim i lokalnim cestama na našem području zabrana prometovanja za kamione s prikolicom i tegljače, ostala vozila moraju imati propisnu zimsku opremu, kažu u DUZS-u.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest