Snježna KAbina: U krcatom Modsu puno iznenađenja za posjetitelje

Snježna KAbina: U krcatom Modsu puno iznenađenja za posjetitelje

Unatoč ogromnom snijegu Mods Caffe ovog je ponedjeljka bio pretijesan da primi sve zainteresirane za novo izdanje KAbine, a posjetitelji su neočekivano dobili i dodatno iznenađenje u programu.

U prvom dijelu predstavljeni su karlovački tattoo majstori Luka Ferić – Lux i Marko Višnić, koji su nedavno na velikoj tattoo konvenciji u Rijeci osvojili tri nagrade (Višnić drugu u za tetovažu u crno-sivoj tehnici, a Ferić prvu za najbolju tetovažu u boji i najbolju tetovažu cijelog natjecanja). Mogli smo saznati više o ovom interesantnom zanimanju, koje je mješavina zanata i umjetnosti iako u Hrvatskoj, nažalost, ne postoje škole ili tečajevi pa je jedini način da netko tko se time želi baviti pronađe starijeg majstora voljnog da ga poučava. Bilo je i puno pitanja iz publike, koja je mogla razgledati i fotografije nekih od najatraktivnijih tetovaža koje su izradili Lux i Marko.

U glazbenom dijelu koncert je održala mlada i sve popularnija karlovačka rock skupina Opsajd. Nakon dobre jednosatne svirke, ipak nije bio kraj programa, jer poslije Opsajda neočekivano je uslijedio jam session karlovačkih i dugoreških funky glazbenika.

U sklopu projekta “Priča za ponijeti”, posjetitelji su na dar dobili priču Renate Srečić iz Sesveta “Ona čije se ime ne spominje”.

Sljedećeg ponedjeljka u Edisonu posjetitelji će moći vidjeti fotografije s međunarodne izložbe u Turskoj na temu “Mediji i nasilje”, a predstavit će se i mladi zagrebački fotograf Dino Đula, koji je na toj izložbi predstavljao Hrvatsku. U glazbenom dijelu gostuje Zagrepčanka Zvonka Obajdin s bendom Svemir. Posljednja siječanjska KAbina u Modsu za dva tjedna predstavlja Kinoklub Karlovac i zagrebački bend Indigo Red.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest