Dijelovi županije bez struje – Vojnić, dijelovi Ozlja, Ogulina i Duge Rese

Dijelovi županije bez struje – Vojnić, dijelovi Ozlja, Ogulina i
Duge Rese

Nastavljaju se snježne poteškoće na velikom dijelu Karlovačke županije, brojn a naselja su i dalje bez struje. Zobg snijega i slomljenih grana i drveća tako su bez struje su ostali potrošači na području od Skakavca do Utinje i dalje prema Vojniću.

Državna uprava za zaštitu i spašavanje javlja zbog kvara na magistralnom dalekovodu Vojnić – Glina šire područje općine Vojnić nema struje. Također je u kvaru 35 kV dalekovod Generalski Stol – Duga Resa, a na području grada Ogulina i Ozlja po desetak kvarova je na nisko naponskoj mreži.

– Prema jutrašnjem javljanju dispečera HEP u Karlovcu sve raspoložive ekipe su na terenu i cijene da će veći dio kvara otkloniti tijekom današnjeg dana,kažu u DUZS-u.

Što se tiče prometa situacija je bolja. Naime, na području Karlovačke županije promet je normaliziran i jučer su ukinuti zimski uvjeti na A6 od 11,45 sati, na A1 Bosiljevo – Mala Kapela od 12 sati i na D1 od 17,35. Još uvijek su na snazi zimski uvjeti, odnosno zabrana prometovanja za kamione s prikolicom i tegljače na D42, kao i na D23 od Donjih Dubrava do vrha Kapele i to od 17.01.2013. u 18 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest