Za vikend četiri filma, knjige i kazališne ulaznice za nagradu, turnir u Playstationu…

Za vikend četiri filma, knjige i kazališne ulaznice za nagradu,
turnir u Playstationu…

Prvi vikend u veljači donosi početak nove koncepcije kina Apolo, odnosno dvostruko više filmova i brojne dodatne sadržaje – tako će se sada filmovi prikazivati subotom u 18 i 21 sat te nedjeljom u 11 i 18 sati.

U subotu, 2. veljače, u 18 sati na programu je film “Pijev život”. Oscarom nagrađeni redatelj Ang Lee donosi veličanstvenu priču prema bestseleru Yann Martela. Film donosi priču Pi Patela, sina čuvara zoološkog vrta. Obitelj se odlučila preseliti iz Indije u Kanadu i kreće na veliko putovanje teretnim brodom. Nakon brodoloma, Pi pluta Tihim oceanom, a njegov suputnik je bengalski tigar po imenu Richard Parker. Ovaj film predstavlja iznimno ostvarenje koje govori o velikim idejama – vjeri, nadi i borbi za opstanak.

Na Facebook stranici Kina Apolo (https://www.facebook.com/kinoapolo) danas je započeo nagradni natječaj u kojemu se sudionici bore za čak 3 knjige Pijev život, spomenuti bestseller prema kojemu je nastao film. Potrebno je poslati  fotografiju sebe i svojega kućnog ljubimca do petka, 01. veljače u 12 sati. Autori tri najoriginalnije fotografije, onih koje do petka u 12h skupe najviše lajkova, nagrađujemo knjigom Yanna Martela. Fotografije je potrebno slati u inbox, a ne na zid.

Nakon Pijevog života, u 21 h je na programu Odbjegli Django. Dr. King Schultz njemački je lovac na glave i bivši zubar koji kupuje Djanga kao svojega roba kako bi mu ovaj pomogao identificirati ostale lovce na glave. Nakon što uspješno završe zadatak, Django biva oslobođen i regrutiran od strane Schultza kao poslovni partner te se stvari zakompliciraju. Ovaj vestern Quentina Tarantina dobiva izvrsne kritike, a po gledanosti je na dobrom putu da postane najgledaniji Tarantinov uradak.

S obzirom da u Teatru Exit igra već megapopularna predstava “Kauboji”, uoči projekcije Odbjeglog Djanga u subotu, nagradit ćemo gledateljicu ili gledatelja koji prvi dođe na blagajnu Kina Apolo odjeven u kauboja sa dvije ulaznice za navedenu predstavu, na rasporedu krajem veljače.

Nedjelja započinje matinejom u 11 h, a na programu je animirani film Krš i lom. Već umoran od konstantnog života u sjeni Fix-It Felixa, “junaka” njihove zajedničke igre u kojoj se obojica nalaze, a koji uvijek spašava situaciju, Ralph se nakon desetljeća provedenih gledajući kako Felix ubire svu slavu odlučuje da mu je dosta stalno igrati negativca. Preuzima stvari u svoje ogromne ruke i kreće na putovanje kroz različite arkadne igre koje su uveseljavale generacije djece kako bi dokazao da i on ima ono što je potrebno da postane heroj.

Od 10:15 h, u predvorju ispred dvorane, održat će se i turnir u Playstationu! Svi zainteresirani mogu okušati sreću i pokazati spretnost u videoigrama.

U nedjelju u 18 h na programu je ponovno Hobit: neočekivano putovanje, u sklopu programa “reprizA!”. Prvi dio najnovije trilogije u režiji Petera Jacksona već je osvojio srca publike diljem svijeta, a ovime će svi ljubitelji Tolkienovih djela dobiti još jednu priliku za pogledati zašto je tako uspješan.

Mjesečni raspored moguće je preuzeti na poveznici http://www.apolo.hr/veljaca_2013.pdf, a sve novosti se nalaze i na Facebook stranici Kina Apolo www.facebook.com/kinoapolo.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest