Downcast Art na posebnom CD-u u britanskom magazinu Terrorizer

Downcast Art na posebnom CD-u u britanskom magazinu Terrorizer

Mnogobrojni obožavatelji metala diljem svijeta, u ožujskom broju najvećeg britanskog i jednog od najpopularnijih svjetskih časopisa posvećenih heavy metalu – Terrorizera, dobit će na poklon i posebno CD izdanje “Eastern Metal”, posvećeno najboljim metal bendovima iz istočnih dijelova Europe.

Među 17 bendova iz Hrvatske, Češke, Slovačke, Poljske, Srbije, BiH, Mađarske i Slovenije, nalazi se i karlovački Downcast Art, koji je tako dobio još jednu lijepu prigodu na inozemnom tržištu, nakon brojnih pozitivnih recenzija albuma prvijenca “Forbidden Memories”.

Hrvatska metal scena po ocjeni Britanaca trenutačno je daleko najkvalitetnija u regiji – od 17 bendova na CD-u, naime, čak osam je iz Hrvatske – uz Downcast Art predstavljaju se i Rising Dream, Decomposing Entity, Avicularia, Infernal Terebra, Rapid Strike, Mass Hypnosis i Inceptor. Po dva benda dolaze iz Mađarske (Angertea i The Konstellation), Češke (Panychida i I Warned You) te Slovačke (čisto slovački Suburban Terrorist i slovačko-poljski Abbey Ov Thelma) a po jedan bend predstavlja Srbiju (Burning Circle), Sloveniju (Within Destruction) te Bosnu i Hercegovinu (Duat).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest