KAportal i Izvan fokusa vas vode u Veneciju – još ima mjesta, javite se

KAportal i Izvan fokusa vas vode u Veneciju – još ima mjesta,
javite se

KAportal i udruga Izvan fokusa vode vas na jednodnevno putovanje u Veneciju u subotu 9. veljače. Putovanje je popratni program Foto dana mladih a tamo vas očekuje Foto izazov.

Kako kažu u udruzi, mjesta još ima, a mogu putovati svi željni zabave i putovanja. Posebno se pozivaju fotografi koji žele nešto novo naučiti i snimiti super kadrove. Pripremljena i nagrada za onog tko se iz Italije vrati s najboljim fotografijama – novo jednodnevno putovanje po izboru iz agencije Ka Travel.

KAportal je za dvoje čitatelja osigurao besplatno putovanje no za to je potrebno nešto i učiniti. Samo skupi još tri prijatelja koja će putovati s tobom i tvoje putovanje je besplatno.

– Ti i tvoji prijatelji ne morate biti fotografi, ali ako jeste onda ulaziti u natjecanje za izbor najboljeg! Požuri i prijavi sebe i još troje ljudi na http://fotodanimladih.com.hr/nagradno-putovanje-u-veneciju/. Prvi koji se jave osvajaju gratis putovanje! Više o putovanju na http://fotodanimladih.com.hr/foto-izazov-u-veneciji/, kažu u udruzi Izvan fokusa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest