KAbina: Pozitiva uz bend Sebastian Doe, publika uživala i u fotkama i novoj priči

KAbina: Pozitiva uz bend Sebastian Doe, publika uživala i u fotkama
i novoj priči

Mladi i izuzetno simpatični zagrebački bend Sebastian Doe još je jedno pravo malo otkriće KAbine. Iako iza sebe imaju prvi album i dva singla, široj javnosti, pogotovo izvan Zagreba, još uvijek su nepoznati, a nadamo se da će se to svakako što prije izmijeniti, jer večeras smo uživali u odličnom, zabavnom koncertu prepunom pozitivne atmosfere, na što je očekivano reagirala i publika pozivom na “bis”, iako je i sam koncert trajao prilično duže od uobičajenih svirki na KAbini.

Kombinacija električne i akustične gitare, basa, bubnjeva, klarineta/flaute i bisernice urodila je izvrsnim etno-rock projektom i svirkom nakon koje je publika Edison napustila nasmijana i u dobrom raspoloženju, pa vam toplo preporučamo da obavezno pogledate i poslušate Sebastian Doe čim budete imali prigodu.

Također, možete ih pronaći i na internetu i brojnim društvenim mrežama – od Facebooka i Myspacea pa do spotova na Youtubeu za pjesme “Ljubav” i hitoidnu “Ljeto je tu”, koja je poslužila i za sjajan i euforičan završetak karlovačke svirke.

Gost KAbine večeras je bio i mladi karlovački fotograf Pavle Kocanjer – prije koncerta na platnu je projicirana mala izložba njegovih ranijih radova, a potom je bilježio atmosferu svirke i te su fotke odmah prikazane publici, već prema običaju pri gostovanju mladih fotografa.

U sklopu projekta “Priče za ponijeti” svi posjetitelji na poklon su dobili kratku priču Siniše Matasovića “Krtice”.

Sljedećeg ponedjeljka KAbina je u Mods Caffeu, a gosti su svirač na bocama Dalibor Mateša i karlovački i dugoreški glazbenici koji će odraditi uvijek zanimljivu i kvalitetnu jam svirku.

Za dva tjedana u Edisonu “riječka invazija” uz gostovanje čak šest riječkih književnika i benda Kraj Programa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest