EDUKACIJA

U Lovranu održana radionica o provedbi ESF projekata – sudjelovali i nositelji projekta “Partnerstvo za društveni centar u Žakanju”

U dva dana održavanja sastanka održana su predavanja vezana uz provedbu i izvještavanje, predstavljanje i testiranje pilot aplikacije za izvještavanje kao i individualni sastanci s korisnicima

U organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva 12. i 13. svibnja u Lovranu održan je sastanak o napretku provedbe projekata – “Prostori sudjelovanja – razvoj programa revitalizacije i prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice” s korisnicima bespovratnih sredstava na temu izvještavanja. Na sastanku je sudjelovala i Ivana Leš, administrativna djelatnica na projektu “Partnerstvo za društveni centar u Žakanju” u ime nositelja projekta, Udruge Zvončići. 

Kako obavještavaju iz Udruge, u dva dana održavanja sastanka održana su predavanja vezana uz provedbu i izvještavanje, predstavljanje i testiranje pilot aplikacije za izvještavanje kao i individualni sastanci s korisnicima. Na sastancima korisnicima bespovratnih sredstava omogućeno je da predstave dosadašnji tijek provedbe, napredak i rezultate provedbe projekata. 

Inače, projekt “Partnerstvo za društveni centar u Žakanju” provode Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončići iz Karlovca, kao nositelji projekta, sa partnerima; Lokalna akcijska grupa Vallis Colapis, Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Ozalj, Osnovna škola Žakanje te Općina Žakanje. 

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda (85%) te Državni proračuna Republike Hrvatske (15%) u ukupnom iznosu od 1.999.700,50 kn. Projekt traje 23 mjeseca, točnije od studenog 2020. godine do listopada 2022. godine te obuhvaća aktivnosti za sve dobne skupine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest