LOKALNI IZBORI

Kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja Biserka Vranić pozvala Ozljane da na izborima za župana daju glas Stjepanu Mikulandriću

Oboje kandidata istaknuli su da su izbori jedina prilika kad građani neposredno mogu birati u kojem će pravcu krenuti njihov grad i njihova županija.

Biserka Vranić, kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja pozvala je birače da daju svoj glas Stjepanu Mikulandriću, kandidatu SDP-a i HSS-a za župana Karlovačke županije.

Stjepan Mikulandrić boravio je u gradu Ozlju te iskazao podršku kandidatkinji za gradonačelnicu Biserki Vranić, a ona je pak pozvala sve birače da podrže Stjepana Mikulandrića za župana Karlovačke županije. 

– Suradnja između Ozlja i Županije je posebno važna jer se isprepliću mnoge zajedničke teme i aktivnosti. S obzirom da je čovjek iz ovog kraja, dobro poznaje probleme na svim područjima i sigurno će imati volje i znanja da ih zajedno sa mnom kao gradonačelnicom Ozlja riješi. Upoznat je s problemima nekvalitetne infrastrukture, javne rasvjete, stagniranja aktivnosti u Poduzetničkoj zoni i ostalim područjima. Ono što Ozlju treba je ubrzanje aktivnosti, više projekata i njihova veća vidljivost, rekla je Biserka Vranić. 
 
Stjepan Mikulandrić je u Ozlju javno postavio retoričko pitanje može li suparnica Biserke Vranić u drugom krugu, kandidatkinja za gradonačelnicu koju podržava HDZ, a bila je zadnjih osam godina suradnica neuspješne gradonačelnice koje se i HDZ odrekao, biti garancija za promjene nabolje? 

– Naravno da ne. Za brži razvoj i efikasniju provedbu investicija potrebna je osoba koja se u prijašnjim razdobljima dokazala u rješavanju problema u Ozlju. To su razlozi zašto pozivam građane Ozlja da podrže Biserku Vranić za gradonačelnicu Grada Ozlja, rekao je Stjepan Mikulandrić. 

Kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja upoznala je kandidata za župana s planovima i programima koje namjerava realizirati kad u nedjelju 30. svibnja dobije izbore u drugom krugu. Oboje kandidata istaknuli su da su izbori jedina prilika kad građani neposredno mogu birati u kojem će pravcu krenuti njihov grad i njihova županija.

Zato su pozvali sve građane grada Ozlja da u nedjelju izađu na izbore i na županijskoj listi i listi za gradonačelnicu grada Ozlja izaberu promjenu i zaokruže broj 2.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest