LOKALNI IZBORI

FOTO, VIDEO Mandić nakon pobjede: Bez obzira koga su naši sugrađani zaokružili, mi ćemo naredne četiri godine služiti svim Karlovčanima

Mandić je dobio 10.383 glasa

– Mišljenje građana je otišlo na našu stranu, moju i HDZ-a. U ovu smo kampanju išli zaista otvorena srca, iskreno i otvoreno prema svim našim sugrađanima. Promatrajući ovaj rezultat od 1.800 glasova razlike, puno bolji nego 2017., pobijedila je politika projekata i sadržaja. Bez obzira koga su naši sugrađani zaokružili, mi ćemo narodne četiri godine služiti svim Karlovčankama i Karlovčanima. Nama je Karlovac na prvom mjestu i sve što smo započeli – milijardu kuna projekata je trenutno u provedbi ili je pred provedbom – mi ćemo to završiti; naš cilj je da Karlovac bude ono što svi u Karlovcu želimo: da imamo grad ugodnog življenja, da budemo ponosni na svoj grad i da bude grad koji će postavljati standarde drugim gradovima, izjavio je večeras Damir Mandić (HDZ), nakon što je osvojio drugi gradonačelnički mandat.

Dodao je da ovo večeras ne želi gledati kao pobjedu: idu dalje “ponosno i ponizno”.

– Povjerenje koje smo zaslužili današnjim izborima sigurno ćemo opravdati u iduće četiri godine, zaključio je Mandić, praćen silovitim pljeskom i skandiranjem okupljenih članova i simpatizera stranke.

Zahvalio je svim biračima, onima koji su sudjelovali u političkoj utakmici i onima koji su na izborima zaslužili povjerenje građana.

FOTO GALERIJA iz izbornih stožera… VIDEO – euforija u HDZ-u.

https://vijesti.rtl.hr/video/447130/slavlje-u-hdz-ovom-stozeru-30-svibnja-2021/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr
>> FOTO GALERIJA Izborna noć u Karlovcu – stožeri HDZ-a i SDP-a – 30. svibnja 2021.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest