IZBORI 2024.

Damir Mandić, kandidat HDZ-a na listi broj 7: Gdje god da jesmo možemo činiti dobro za svoj grad, svoju županiju, svoju Hrvatsku

HDZ

Vjerujem u naše građane, vjerujem da će svoj glas dati onima koji jamče stabilnost, sigurnost, razvoj i spremnost za sve izazove, kaže Mandić

– Spreman sam snagom suradnje doprinijeti da Hrvatska bude sigurna, snažna, uspješna i održiva, poručuje Damir Mandić, gradonačelnik Karlovca i kandidat HDZ-a za 7. izbornu jedinicu.

Gospodarski razvoj, socijalna pravda, rad, obitelj, društvene vrijednosti i zakonodavstvo, ekološka kriza i njeni aspekti na gospodarskom i društvenom području, kao i mnoge druge teme u fokusu su njegova rada.

No, pogotovo u ovom drugom mandatu, u središtu su mu i brojni građevinski radovi, od uređenja komunalne infrastrukture, povijesnih karlovačkih zgrada i same gradske jezgre do rekonstrukcije postojećih i gradnje novih vrtića.

– Gradnja vrtića kako bi svako dijete imalo svoje mjesto, ulaganja u školsku infrastrukturu, podrška mladima, majkama, obiteljima, našim umirovljenicima, konkretni projekti na području zelene tranzicije i energetske sigurnosti, podrška gospodarstvu i poduzetništvu – samo su dio aktivnosti prema kojima ću posebno usmjeriti svoj rad, najavljuje Damir Mandić.

Upravo u njegovom drugom gradonačelničkom mandatu, zahvaljujući Vladi RH i premijeru Andreju Plenkoviću, Karlovac proživljava razvoj i obnovu, te ostvarenje strateških projekata o kojima se desetljećima samo pričalo, od obilaznice Turnja do sustava obrane od poplava.

– Upravo na tom tragu vidim i priliku biti na listi HDZ-a za 7. izbornu jedinicu. Držim da sam svojim svakodnevnim radom i nastojanjima, zajedno sa svim svojim suradnicima, opravdao povjerenje građana i da svoja iskustva možemo dijeliti na dobro cijele naše domovine. Svi mi, bez obzira gdje jesmo, možemo učiniti nešto dobro za svoje mjesto, za svoj grad, za svoju županiju, za svoju Hrvatsku. Snagom suradnje spremni smo za sve izazove! Rezultati rada i ostvareni projekti Vlade RH i nas na lokalnoj razini, predstavljaju temelj kojim izlazimo pred sve birače, otvoreno prema svim građanima. Vjerujem u naše građane, vjerujem da će svoj glas dati onima koji jamče stabilnost, sigurnost, razvoj i spremnost za sve izazove! Zato vas pozivam da 17. travnja podržite HDZ i zaokružite listu broj 7 – da nastavimo odgovorno razvijati Karlovac i Hrvatsku, zaključuje Damir Mandić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest