PIVSKA FEŠTA

Ovogodišnji Dani piva u slavljeničkom izdanju! Slavi se 40 godina manifestacije i 170 godina Karlovačkog piva

Za vrijeme trajanja Dana piva posjetitelje očekuje i pregršt popratnih sadržaja poput zone s karnevalskim igrama i kutaka za odmor.

Bliži se datum otvorenja karlovačkih Dana piva koji će se ove godine održati s jubilarnim predznakom.

Iz karlovačke gradske uprave javljaju da će najdugovječniji pivski festival od 30. kolovoza do 3. rujna, obilježiti svojih 40 godina postojanja, a slavljeničkoj se atmosferi pridružuje i Karlovačko pivo koje slavi 170. rođendan.

– Ove dvije velike obljetnice proslaviti će se u velikom stilu uz raznovrsnu gastro i pivsku ponudu koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, dok će posjetitelje na pozornici zabavljati brojni poznati izvođači, navodi organizator.

Nastupit će Tony Cetinski, Miach, Vojko V, Neno Belan & Fiumens, Prljavo kazalište i mnogi drugi izvođači a i Gradu navode da će ovaj glazbeni “line up” pokazati da nezaboravna ljetna zabava nije rezervirana samo za obalu.

– Uz glazbene poslastice za sve generacije, na Danima piva u Gastro kutku posjetitelje očekuje šator s 400 sjedećih mjesta kao i raznovrsna ponuda slanih i slatkih jela,  stoji u priopćenju.

Za vrijeme trajanja Dana piva posjetitelje očekuje i pregršt popratnih sadržaja poput zone s karnevalskim igrama i kutaka za odmor. Glazbeni paviljon postat će atraktivan pivski foto kutak za sve one koji žele zabilježiti svoje nezaboravne trenutke i stvoriti jedinstvene uspomene, a svi zainteresirani moći će sudjelovati i u brojnim drugima aktivnostima.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest