KAbina najavila proljeće uz bajkovitu Ivanu Picek i odličnog mladog pjesnika

U gradu još okovanom snijegom iznimno toplu i veselu večer priredili su gosti jedanaeste ovosezonske KAbine, pjesnik, Karlovčanin Almir Pehlić, i glazbenica, Zagrepčanka Ivana Picek u pratnji Marka Kutena i Antonije Ivančan.

Osebujni Almir Pehlić predstavio je svoju prvu zbirku pjesama, još neobjavljenu, ali vjerojatno bi već s proljeća trebali dočekati i ukoričeno izdanje iskrenih, intimnih i pitkih pjesama, Karlovčanina koji je istovremeno pjesnik, teolog i Gademz – čudna kombinacija, ali pokazalo se, ni slučajno nemoguća.

Do tada, potražite njegove pjesme na internet stranicama i blogovima, a iako je zbirka zgotovljena, ne prestaje s radom pa je i u Modsu predstavio najnoviju pjesmu, napisano upravo tog dana.

U prepunom Mods Caffeu Pehlićeve pjesme zadobile su zasluženo puno aplauza, a isto vrijedi i za glazbene goste, koji su u hladnu večer donijeli dašak nadolazećeg proljeća. Pjesme Ivane Picek zaista vrijedi čuti uživo, istovremeno bajkovite, snene i duhovite, uz simpatične aranžmane i lijepe popratne detalje poput balona od sapunice. Po iznimno povoljnoj cijeni publika je mogla kupiti i njena dva CD-a “Ludo djevojče” i “Oči ti bježe”, koje toplo preporučamo svima.

U sklopu projekta “Priča za ponijeti” također ugodno iznenađenje za posjetitelje – prva kratka priča mladog Karlovčanina Maria Višnjića “Gdje galebovi spavaju dok kiša pada”, koja pokazuje i da je spisateljska scena u gradu na četiri rijeke sve šira i živahnija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest