Uz nagradnu igru: Filmska ekipa i brojna događanja na karlovačkoj premijeri Zagonetnog dječaka

U nedjelju u 11 sati kino Apolo prikazuje najnoviji film o pustolovinama dječaka zvanog Koko, nezaboravnog lika Ivana Kušana. Tom prigodom Karlovac će biti u premijernom ugođaju, jer na projekciju dolazi brojna filmska ekipa, a na rasporedu su i brojna druga događanja pod pokroviteljstvom Karlovačke županije i Turističke zajednice Grada Karlovca, uz sponzore Dukat d.d., McDonald’s Hrvatska, Atlantic grupu (Cedevita) te Paprenjak d.o.o..

Tako će u 9,30 sati scenaristica filma Hana Jušić i asistentica redatelja Čejen Černić održati predavanje o producentskim i scenarističkim aspektima filma, nakon čega će uslijediti i nagradni kviz za najmlađe u kojemu mogu osvojiti majice, potpisane plakate te DVD prvoga nastavka o Kokovim pustolovinama – “Koko i duhovi”.

U 11 sati počinje projekcija filma, a na samom kraju projekcije, dolaze i  petero glavnih glumaca – Antonio Parač, Toma Budanko, Vanja Markovinović, Karlo Maloča i Filip Ružić, redatelj Dražen Žarković te producentica Ankica Jurić – Tilić. Uz Hanu i Čejen, zajednički će održati razgovor sa publikom, a druženje će se nastaviti u predvorju uz domjenak.

Koko i njegov prijatelj Tomo, koji se nedavno doselio u grad, ponovno su u školskim klupama nakon praznika. Pažnju im privuče novi učenik, šutljiv i ozbiljan dječak koji se neobično ponaša i ni s kim ne druži. Koko i Tomo sigurni su da on skriva neku mračnu tajnu i odluče ju razotkriti. U tome im pomaže dovitljiva prijateljica Marijana. Jesu li Koko i prijatelji dorasli ovom zadatku? Hoće li miješanje u tuđe tajne ugroziti njihovo prijateljstvo? Je li tajna koju skriva taj zagonetni dječak strašnija no što su mogli pretpostaviti? Odgovore ćemo saznati u novoj Kokovoj filmskoj pustolovini – filmu “Zagonetni dječak”.

“Zagonetni dječak” drugi je film serije detektivskih dječjih filmova po romanima Ivana Kušana. Prvi je film, “Koko i duhovi”, bio prošle godine prava kino-uspješnica s više od 86.000 gledatelja, a prikazan je na svim kontinentima na tridesetak filmskih festivala. Autori serijala pripremaju dva nova naslova: Ljubav ili smrt, intrigantnu priču u kojoj se Koko i njegovi prijatelji ne bave samo detektivskim nego i ljubavnim peripetijama, te Uzbunu na Zelenom Vrhu koja je zamišljena kao prethodnica Koka i duhova u kojoj naši mali junaci još uvijek žive na idiličnom Zelenom Vrhu i pokušavaju uloviti kradljivce koji pod okriljem noći pljačkaju seljane.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest