Naprijed Karlovac koalicija na izbore predvođena Davorom Petračićem, Jasnom Plevnik i Duškom Labusom

Naprijed Karlovac koalicija, naziv je nezavisne građanske opcije koja će se biračima predstaviti na izborima i to s Davorom Petračićem kao kandidatom za gradonačelnika, te Jasnom Plevnik i Duškom Labusom kao kandidatima za dogradonačelnike.

Kako nam je danas rekao Labus, uspjeli su okupiti tim ljudi koji će imati što prezentirati građanima i sudjelovati u političkom životu Karlovca na zadovoljstvo svih. U njemu je i prof. Draženka Polović ali i brojni drugi koji će se uskoro predstaviti javnosti.

– To je građanska opcija, za bolji Karlovac i nadam se da ćemo uspjeti. Jučer smo definirali stvari, program je gotov. U četvrtak ćemo se predstaviti na tiskovnoj konferenciji dok za dva tjedna organiziramo i javnu tribinu o gospodarskom razvoju na kojoj će gost biti Ljubo Jurčić, rekao je Labus.

U novoj koaliciji imaju velika očekivanja te smatraju da će njihov uspjeh ovisiti o tome koliko će kvalitetno prezentirati svoj program. Cilj je privući na izbore Karlovčane koji zbog razočaranja u političare inače ne bi izašli na izbore, a sve više od prolaza im je zadovoljavajuće.

– Naravno, ne možemo očekivati apsolutnu pobjedu no i prolazak nezavisne opcije u Gradsko vijeće je već dobar rezultat, kaže Labus dodavši kako bi već sa dva ili tri mjesta bili dobar korektiv vlasti.

Orijentirani su isključivo na Karlovac tako da neće imati kandidate za Karlovačku županiju no smatra da Karlovac kao centar regije itekako može povući ostale gradove i općine naravno uz suradnju svih opcija na vlasti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest