Zadnja sjednica u predizbornom duhu – Jelić nabrajao što je učinjeno, sam zaključio da se moglo i bolje

Što je napravljeno, a što nije, spominjali su i drugi vijećnici i dužnosnici, ali samo malobrojni poput Marije Bodrožić Zorić primjetili da je vrijeme iscurilo a da se nisu zapitali kako im žive sugrađani, koliko ih je bez prihoda, kako školuju djecu, plaćaju račune i što su vijećnici učinili da oni žive bolje.

Čule su se isprike za moguće uvrede, citirao Stari zavjet, ocjenjivao rad čelnika i vijećnika, zahvaljivalo na suradnji, nedostajala je samo poruka: Glasajte za nas!

Da je ovaj saziv Vijeća radio dobro, složili su se svi govornici, ali da je oporba često olakšavala posao gradonačelniku, za govornicom je priznao samo Vlado Benko, i sam dio te oprobe.

– Gradonačelniče, imali ste oporbu koja Vam je dala da možete poentirati, svaka Vam čast! Oporba treba postavljati pitanja na koja ne možete odgovoriti, a postavljana su tako da ih možete odmah demantirati, primjetio je Benko, iza kojeg su četiri vijećnička mandata.

Aktualni sat, koji je potrajao dva i pol sata, zaključio je zahvalom na zajedništvu gradonačelnik Damir Jelić, a vijećnici potom krenuli na dnevni red s 33 točke.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest