KAportal danas slavi treći rođendan – rođendanski party večeras u The River Pubu uz Chocolate Nipples

U svakom slučaju, iako su nam mnogi prognozirali brzi nestanak, opstali smo već tri godine i ne namjeravamo se uskoro predati. U tome i dalje trebamo pomoć vas, naših čitatelja.

KAportal je u tri godine postojanja objavio 12.497 autorskih tekstova, 16.716 fotografija u što možemo ubrojiti i oko četiri tisuće tekstova objavljenih u našem sportskom prilogu KAŠ kojeg smo prije dva mjeseca uvrstili u sadržaj glavnog portala. Bitna je činjenica da je KAportal jedini lokalni medij koji omogućava i interakciju s čitateljima, putem forme komentara. U tri godine stekli smo i 2.410 registriranih korisnika od kojih veliki broj aktivno komentira objavljene tekstove tako da je u tri godine natipkano i nemalih 82.952 komentara čitatelja.

U znak zahvale (valjda se nitko neće naljutiti), na naslovnici smo (lijevo) objavili i svojevrstan mali “Hall of Fame” od TOP 5 komentatora KAportala svih vremena. Jedini koji je prešao 5.000 komentara je Johnny Bravo koji u zadnje vrijeme nije toliko aktivan ali ovim putem možemo mu se, kao i ostalima, zahvaliti na predanosti u praćenju (i komentiranju) našeg rada.

Sa zadovoljstvom možemo naglasiti da KAportal i dalje ima uzlaznu putanju u rastu broja čitatelja. Po podacima Google Analytics došli smo do prosjeka od oko 250.000 mjesečnih posjeta, od čega su više od 65 tisuća tzv. jedinstveni, “unique visitorsi” što znači da na nas mjesečno “klikne” više ljudi nego što grad Karlovac ima stanovnika. Dosegli smo i oko 700 tisuća pregledanih stranica što je, smatramo, respektabilna brojka.

Unatoč polarnim uvjetima koji su opet zadesili Karlovac, ništa nas neće omesti da svoj treći rođendan i proslavimo kako dolikuje. Večeras u u karlovačkom The River Pubu slijedi rođendanski party uz The Chocolate Nipples koji će večeras nastupiti u pojačanom sastavu s violinistom.

Na koncert su pozvani svi čitatelji KAportala, naši dragi komentatori i ostali koji se jednostavno žele zabaviti i na taj način uz ples možda i izgubiti poneki dekagram koji je nastao tradicionalnim uskrsnim prežderavanjem.  Važno je napomenuti da se vrata Rivera za posjetitelje otvaraju u 20 sati, dok će zbog radnog utorka i koncert početi znatno ranije, već u 20,30 sati.

Vidimo se u Riveru, uredništvo i ekipa KAportala…

NAPOMENA: Ovo nije prvoaprilska šala, KAportal je uistinu osnovan 1. travnja 2010. godine

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest