Prvotravanjska KAbina uz puno smijeha, odlični Humanofon i krcati Edison

Puno smijeha, otkačene nagradne igre, dobra zabava i vrlo ozbiljna svirka obilježili su pretposljednju KAbinu ove sezone – “prvotravanjsku” KAbinu u Edisonu, koji je bio pun kao rijetko kada. Sve je počelo predstavljanjem “Zavjere Valpovo”, kojom je posjetiteljima razotkrivena dobro skrivena Vladina zavjera koja je izmislila grad Valpovo, koji u stvarnosti uopće ne postoji već je mjesto tajnih pokusa i eksperimenata. I u sklopu projekta “Priča za ponijeti” posjetitelji su na poklon dobili priču (razumljivo) anonimnog autora “Legenda o Valpovu”.

U nagradnim igrama posjetitelji su mogli dobiti iznimno vrijedne nagrade poput pitaje, karambola i minijaturnih bananica, dok su svi umjesto grickalica dobili rotkvice.

U glazbenom dijelu nije bilo šale – nakon dobre dvije godine pred Karlovčanima je ponovno zasvirao sjajni Humanofon. Ako bismo tražili zamjerku onda je to možda malo prekratka svirka, sve ostalo bilo je izvrsno i nadamo se da na novi nastup nećemo čekati toliko puno.

Sljedećeg ponedjeljka u Modsu je na rasporedu posljednja KAbina u trećoj sezoni. Tom prigodom održat će se mali glazbeni demo festival bendova koji će se publici predstaviti po prvi put – nastupaju Rezervni dijelovi, T34 i bend koji još nema imena, ali su obećali da će ga do ponedjeljka imati. Dvije mlade gimnazijalke za to će vrijeme – slikati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest