Treća sezona KAbine završila u krcatom Modsu uz promociju mladih karlovačkih glazbenika, slikara i pisaca

Gimnazijalke Petra Zaborski i Danijela Đaković napravile su za vrijeme svirke sliku posvećenu KAbini, a na drugom platnu “maljali” su svi posjetitelji zajedno. U sklopu “Priče za ponijeti”, publika je dobila kratku priču Silvije Milovac “Operacija Grenland – 6. udar”.

Ovogodišnja KAbina predstavila je 19 mladih bendova iz Karlovca, Zagreba i Rijeke, 10 književnika iz ista tri grada, ali i 17 kratkih priča autora iz Zagreba, Karlovca, Šibenika, Sesveta, Topolovca, Rijeke, Velike Gorice…Predstavili su se i brojni mladi fotografi iz Hrvatske, ali i cijelog svijeta – što na zajedničkim izložbama “Streets of the world” i “Peace in Media”, što pojedinačno kao Juan Fernandez iz urugvajskog gradića Durazno. Publika je mogla vidjeti i djela tri mlade slikarice, predstavljeni su karlovački tattoo majstori, mladi karlovački filmaši i udruga kreativaca Izvan Fokusa.

U proljetne i ljetne dane KAbina planira nekoliko zbivanja u parkovima – prvo od njih bit će 11. svibnja u sklopu Proljetnih promenada kada će na promenadi biti organizirana izložba četvero mladih karlovačkih fotografa te jam session svirka.

KAportal.hr

FOTO: Tin Vučković i Filip Trezner

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest