KLC Most Wanted: S break dance spektakla titule u Osijek, Italiju, BiH, ali i Karlovac! (foto galerija)

Karlovac je još jednom bio domaćin velikog break dance spektakla pod nazivom KLC Most Wanted. Po osmi puta grad na četiri rijeke ugostio je brojne breakere iz Hrvatske, ali i zemalja šire regije, a sve je proteklo u odličnoj organizaciji Plesnog kluba CasaBlanka, uz pomoć udruge River Dance, ali i brojnih volontera. Oko 250 plesača i plesačica atraktivnim je nastupima oduševljavalo posjetitelje tijekom cijelog dana, a u konačnici pobjednik najatraktivnijeg natjecanja 11 2 Smoke je Osječanin 2nd Blind.

U atraktivnim battleovima 2 na 2 prvo mjesto osvojili su Talijani Mr. Puffo i Still, ispred dvojca koji su činili Splićanin Swoop i Chameel iz Grčke. Klinci su se “borili” 1 na 1, a pobjedu je odnio Ent iz Bihaća iz susjedne BiH, ispred Karlovčanina Lil Kika.

Ogromnu pozornost publike i ove je godine izazvalo posebno natjecanje u izvedbi pojedinih break dance elemenata, u kojem je glavni cilj održati se što više u rečenom elementu. Najpoznatiji karlovački breaker Don Kiki bio je sjajan u ovom natjecanju, osvojivši čak tri prva mjesta – uz svoj zaštitni znak, headspin (vrtnju na glavi), pobijedio je i u natjecanjima u windmillu i air spinu. Najdulji flare izveo je Čakovčanin Worm, a najdulji 1990 Zagrepčanin Bornat.

Brojne goste u funk jam sessionu zabavljali su i glazbenici iz zagrebačko-karlovačkog benda The Čanićeva 6 Funk Quartet, koji su ujedno, nakon što je u prvom dijelu finala to odradio DJ Chill, live svirkom popratili drugi dio finala što je predstavljalo vrlo zanimljivu i od publike i samih natjecatelja odlično prihvaćenu novost.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest