Dan grada Ozlja obilježen sportskim susretima pod nazivom “Navik on živi k izgine pošteno”

Za turnir u malom nogometu se prijavilo šest ekipa. Prvo mjesto je ove godine osvojila 1. Gardjska brigada – Tigrovi, drugo UHBDR općine Rakovica i treće UDVDR RH Ogranak Ozalj-Žakanje. Za kuglanje se prijavilo sedam ekipa. Prvo mjesto osvojila je 6.T.R.D., drugo mjesto UHBDR Slunj, Cetingrad,Rakovica i treće UHBDR općine Rakovica. U elektonskom pikadu za žene nadmetalo se sedam ekipa. Prvo mjesto osvojila UHBDR Slunj, Cetingrad, Rakovica, drugo 6.T.R.D. Karlovac i treće UDVDR RH Ogranak Ozalj – Žakanje. U povlačenju konopa sudjelovalo je šest ekipa, najjača je, već tradicionalno, ekipa UDVDR RH Ogranak Ozalj – Žakanje, drugo mjesto je pripalo UHBDR Slunj, Cetingrad, Rakovica, a treće gostima iz Slovenije, OZVV Bela Krajina.

Gradonačelnica Ozlja, Biserka Vranić, otvorila je manifestaciju, pohvalila Ogranak Ozalj-Žakanje zbog brojnih dobrovoljnih akcija koje provodi i obećala da će Grad i dalje pratiti Ogranak financijski koliko to bude moguće. Osim grada Ozlja i općine Ribnik, održavanje ove manifestacije omogućili su i drugi sponzori i donatori: Aquaestil d.o.o. (70 majica), pekara Ozalj, DVD Ozalj,Trgovina Medven, Pizzeria Lav i kuglana Azelija. Treba spomenuti i angažiranje i dobrovoljni rad članova Ogranka Ozalj-Žakanje kako bi se ova manifestacija što bolje organizirala.

Delegacija na čelu s gradonačelnicom grada Ozlja, Biserkom Vranić, položila je vijenac i zapalila svijeće u spomen na Petra Zrinskog i Frana Krstu Frankopana, koji su pogubljeni pred 342 godine.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest