Brdski biciklizam: T-Rexovci službeno otvorili natjecateljsku sezonu u Vodicama

U Vodicama je održana utrka za Kup Hrvatske u brdskom biciklizmu. Utrka se ujedno bodovala i za UCI bodove u klasi 1, što je dodatno privuklo jaku međunarodnu konkurenciju.

U konkurenciji preko 200 biciklista iz Slovenije, Italije, Japana, Austrije, Njemačke, Poljske, Mađarske, Srbije i BiH natjecali su se i brdski biciklisti iz karlovačkog BBK T-Rexa, koji su nakon duge i snježne zime napokon i službeno otvorili natjecateljsku sezonu. Prvi je startao najmlađi “Trexovac”, Petar Basta, u kategoriji početnika do 13 godina. Utrku je završio na 12. mjestu u ukupnom poretku. U bodovanju za Kup Hrvatske plasirao se na 9. mjesto.

Na vrlo atraktivnoj ali tehnički iznimno zahtjevnoj stazi slijedio je start kategorija master A , B i C, sport, kadeta i rekreativaca. U kategoriji master A, Krešimir Bonetić i Denis Tomašić branili su boje kluba. Denis se plasirao na 14. mjesto u ukupnom poretku, a za Kup Hrvatske plasirao se na 10. mjesto. Krešimir utrku na žalost nije završio zbog tehničkih problema s biciklom. Boris Basta se u kategoriji master B plasirao na odlično 4. mjesto u ukupnom poretku, dok se za Kup Hrvatske plasirao na 3. mjesto. U kategoriji sport, Adriano Držić je završio utrku na ukupnom 18. mjestu a u Kupu Hrvatske na 9. mjestu.

Sljedeća utrka za T-Rexe biti će maraton Istra Terra Magica.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest