Kampanja se vodi i u “cyber svijetu” – kandidati na Facebooku skupljaju “lajkove” i komuniciraju s biračima

– Želim biti običan građanin kojemu se pruža prilika da postane prvi među jednakima i koji jednostavno voli svoj grad. Moje namjere su iskrene, znam da to ne mogu postići bez vas, građanki i građana grada Karlovca, i zato Vas još jednom pozivam da zajednički sudjelujemo u projektu za bolji Karlovac jer mi to zaslužujemo, kaže Benčić.

Jelić pak nastoji zadržati vlast, odnosno, kako kaže, i dalje služiti svojim Karlovčanima, ali poziva i njih da “budu dio promjena koje žele vidjeti”.

– Savjest i odgovornost prema vama i našem gradu nije mi dopustila da se ne kandidiram za gradonačelnika. Smatram da moram riješiti probleme koje smo otvorili i završiti projekte koje smo započeli. Služenje vama, zajednici i uvažavanje različitosti za mene je nesebično darivanje voljenom Karlovcu što je pretpostavka pravednog rada i napretka, poručuje Jelić.

Dugoreški gradonačelnik Ivan Baršić svojim sugrađanima poručuje “neka grad ostane u sigurnim rukama”. Jelić i Benčić, konkurenti za čelno mjesto grada Karlovca, do sada su sakupili po tristotinjak “lajkera”, dok ih Baršić ima više od 2.500. Na Facebooku već više mjeseci djeluje i Naprijed Karlovac koalicija ali i druge političke opcije. Jučer su u koaliciji objavili svoj program dok je Davor Petračić čak pozvao druge kandidate da to javno učine putem interneta, a kako bi građani mogli napraviti usporedbu.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest