U prepunoj dvorani Doma OS RH Zrinski Karlovčani se prisjetili Jakova i pomogli oboljelim mališanima

Još jednom, na dan njegovog rođendana, Karlovčani su se u velikom broju na prekrasan način prisjetili našeg malog sugrađanina Jakova Rubida, čija nas je hrabra borba protiv opake bolesti s osmijehom na licu ujedinila i inspirirala da činimo dobro, pokazalo se, i nakon što je ta borba nažalost završena na tužan način.

U organizaciji udruge Jak kao Jakov, Domu OS RH Zrinski jučer je ponovno bio prepun na već tradicionalnom koncertu “Njima na dar”, s kojeg je sav prihod od ulaznica, ali i prigodne prodaje suvenira i čestitki, namijenjen onima kojima je ta pomoć najpotrebnija – dječacima i djevojčicama koji se nalaze na liječenju od malignih bolesti.

Mnogobrojni izvođači iz Karlovca, ali i Varaždina i Pule, uključili su se u ovu akciju i pružili posjetiteljima vrlo lijepu večer s raznovrsnim programom od zborskog pjevanja, preko break dancea, do tamburaša.

Konačni rezultati akcije još nisu poznati, no ispunjena dvorana i velika gužva na prodajnim mjestima dovoljno govore o još jednom velikom uspjehu ove akcije.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest