Karlovčani napustili show “Tri, dva, jedan – kuhaj!” – časni oproštaj uz odlične ocjene

Naime, Jurica i Petar su se s Mariom i Borisom kladili da će ih sin i otac prestići u ukupnom zbroju ocjena, pa makar i za jedan broj. No to se nije dogodilo, pa sada Jurica i Petar duguju gablec! Boris i Mario skuhali su odličan vinski gulaš, a Jurica i Petar su napravili najbolji biftek u životu. Međutim, ovu četvoricu od ispadanja nisu mogle spasiti niti najbolje ocjene večeras. Za utjehu, Mario i Boris kući mogu otići s ostvarenim željama: upoznali su Špičeka i dobili desetku!

Posljednji izazov za cijeli Crveni tim nije bio nimalo lak. Snježana i Željko dobili su pomalo čudan recept u kojem su morali spojiti gljive, kesten i sipu. Iako su se potrudili najbolje što mogu, njihovo jelo je bacilo žiri u očaj!

“Vi ovdje niste ništa krivi, ali moram reći da je ovo jelo katastrofa! Dođe mi da sad ovaj pjat bacim preko seta! Muka mi je! Nadam se da se ovakvo nešto više nikada ponoviti!”, komentirao je Ivan Snježanine i Željkove polpete.

“Ne znam… Ovo zdrav čovjek nemre ocijeniti. Čas mi je glava u slastičarni, čas mi je u toploj kuhinji… Ne znam šta bih rekao… Strašno!”, priznao je Špiček bračnom paru.

Čak su i Mario i Marina podbacili. Za svoja su pačja prsa dobili najgore ocjene ikad (ukupno 9).

Vijesti.rtl.hr

https://www.321kuhaj.rtl.hr/video/94633/boris-i-mario-nastavljaju-zabavljati-zeljku-abstaubanjem/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest