Jelić dao ostavku na mjesto predsjednika gradskog HDZ-a, njegov nasljednik Damir Mandić

Od sinoć Damir Jelić više nije predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Karlovac. To je odlučeno na sjednici Predsjedništva Gradskog odbora HDZ-a, a nakon što je Jelić, koji je prošlog tjedna dobio novi mandat za gradonačelnika Karlovca podnio ostavku na ovu dužnost.

U priopćenju koje je sinoć poslao HDZ, navodi se da je Predsjedništvo odluku prihvatilo jednoglasno, te da je na Jelićevu preporuku, također jednoglasno, za njegovog zamjenika izabran Damir Mandić.

– Damir Jelić je nacionalni potpredsjednik HDZ-a, gradonačelnik Grada Karlovca i uskoro će postati saborski zastupnik. Još ranije je dao ostavku na mjesto potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Karlovačke županije, a to je sada učinio i na gradskoj razini, navode u HDZ-u.

Kako dodaju, stajalište Predsjedništva i Gradskog odbora HDZ-a Karlovac je da ljudi ne bi smjeli gomilati funkcije i da se moraju otvarati prostori za što više dužnosnika.

Osim po angažmanu u politici, Karlovčani njegovog nasljednika Damira Mandića više poznaju kao ravnatelja Gimnazije Karlovac.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest