U novom izdanju Riječnog kina uz Karlovačko – brojna iznenađenja i filmski, kazališni i glazbeni užici

,a Marija je iskoristila priliku i na pressici najavila posebno programsko iznenađenje koje je potvrđeno prije svega nekoliko dana. 11. kolovoza, svega deset dana nakon početka kino distribucije u Hrvatskoj na Foginovom kupalištu će se prikazati “Štrumfovi 2”, obiteljska hit komedija za male i velike!

Noviteti ovogodišnjeg Riječnog kina su kazališne predstave, turnir u PlayStation-u i različiti popratni radionički programi. Tri nedjelje (21. i 28. srpnja te 4. kolovoza) Riječnog kina rezervirane su za kazališne predstave za djecu i to u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom, te Umjetničkom akademijom iz Osijeka.

Marija Ratković najavila je i akciju koji organizatori pripremaju u ponedjeljak, 8. srpnja. Ovoga puta neće biti riječ o masovnoj fotografiji, već o pokretnoj fotografiji. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da dođu u 19 sati na Trg Matije Gupca (kod Foto Korane), gdje će dobiti svoj luftić te zajedno sa svim prisutnima prošetati do Foginovog kupališta čineći jedinstvenu “luftić-kolonu”. Svoj primjerak luftića nakon akcije naravno svi sudionici mogu zadržati!

Za sam kraj press konferencije, dok su tri dame su nazdravile. Čime drugim, nego Karlovačkim! Za još jedno uspješno izdanje Riječnog kina uz Karlovačko! Sve počinje u nedjelju, 14. srpnja, čime drugim nego utrkom na luftićima u 18 sati, dok je filmski program na repertoaru u 21.30. I više ste nego dobrodošli!

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest