Najbolji Lenovo modeli u Atelu – potražite nas na adresi Banija 16, u Supernova centru Karlovac i webshopu

Najbolju uslugu potražite na adresi Banija 16,  Supernova centru Karlovac ili na našem novom webshopu na www.atel.hr koji Vam nudi online kupnju na rate!  Atel je dugogodišnji mobile shop koji je uvijek tu radi podrške svojim kupcima i onima koji će to tek postati. Savjetima ćemo Vas usmjeriti prema proizvodu koji zadovoljava Vaše potrebe.

Za sva pitanja nam se možete obratiti na brojeve 047/648 400 ili 091/648 4003.

Kao službeni Lenovo partner, Atel Vam želi približiti najbolje Lenovo modele. Ovaj mjesec smo odabrali 3 najveće Lenovo perjanice koje se posebno ističu svojim odličnim performansama i dizajnom.

i Dolby Atmos® – stereo zvučnicima uživajte uz gotovo pravi surround zvuk. Dva prednja zvučnika (1.5 W) s velikim volumenom (1 cm3) pružit će Vam bogat, čist i snažan zvuk, koji izgleda kao da dolazi sa svih strana – čak i odozgo. Za uistinu bogato HD audio iskustvo u pokretu jednostavno spojite slušalice na telefon Vibe X3.

Ozvučenje odlikuje puno elemenata, kao što je 32-bitni digitalno-analogni audio konverter visokih performansi i prvo pojačalo s tri čipa, prilagođava i optimizira zvuk u svim audio formata. I što je rezultat? Poboljšana kvaliteta zvuka uz minimalno ometanje.

Lenovo Yoga Tab 3, Pro je media tablet poput nijednog drugog. Integrirani projektor i robusne multimedijske mogućnosti dostavljaju sjajan doživljaj kućnog kina. Veliki 10″ zaslon će vas oduševiti svojim bojama a intel Atom četverojezgreni procesor i 2GB radne memorije će sve što zamislite provesti u djelo.

Tu je naravno i ugrađeni projektor koji projicira sliku do čak 70 inča te ogromna baterija od 10200 mAh!

Lenovo Vibe P1 je uređaj s nevjerojatno velikom baterijom od 5000 mAh! Prekrasni zaslon od 5,5 inča i 16 milijuna boja će Vas očarati, a sa Octa core procesorom od 1.5 GHz, DualSIM opcijom i 8 MP kamerom za selfije i senzorom za zaključavanje uređaja sa otiskom prsta ne trebate više tražiti, ovo je pravi uređaj za Vas!

Atel Banija 16, 47000 047/648-400 Atel Supernova Karlovac 091/648 – 4003 www.atel.hr

Sponzorirani članak

GDJE SMO?

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest